Hi, ik ben Doreen Bockweg

‘The girl behind the brand’.

In 2017 studeerde ik af aan het Grafisch Lyceum in Utrecht en besloot gelijk de stoute schoenen aan te trekken en een eigen onderneming te beginnen! Door Doreen moest het worden, zo van: een ontwerp ‘Door Doreen’.

Als kind was ik al creatief bezig. Schilderen, fotograferen, tekenen… Niet gek dat ik er voor koos om naar de kunstacademie te gaan. En tadaaa, inmiddels werk ik al heel wat jaartjes als grafisch ontwerper. Elke dag werk ik met plezier voor ambitieuze opdrachtgevers. Opdrachtgevers die net zo van hun werk genieten als ik.

Ik geniet trouwens van heel veel dingen, ik ben een creatieve, spontane levensgenieter. Lekker eten, lieve mensen om mij heen, wijntje, muziek, feestjes!

Over Door Doreen

Doreen als ondernemer
– Gedreven en doelgericht
– Loopt haar eigen pad
– Bij de tijd
– Helder en verfrissend
– Vindingrijk

Doreen als persoon
– Betrouwbaar
– Leergierig
– Gedisciplineerd
– Kritisch
– Optimistisch

Bij Door Doreen draait het om een passend grafisch ontwerp. Opvallen tussen de rest, op een manier die helemaal bij jou past. Of je nou een startende ondernemer bent of al jarenlang aan het ondernemen bent. Ontbreekt jouw visuele identiteit nog of is je onderneming toe aan een restyle? Ik ben er om je te helpen aan een logo, branding of een webdesign.

Geen poespas, geen accountmanagers, maar rechtstreeks contact met de ontwerper. Zo komen wij samen tot een ontwerp dat aansluit bij jouw ideeën en behoeften. Met de ‘Door Doreen’ stijl kan ik alle kanten op, het belangrijkste vind ik dat jouw wensen zo goed mogelijk vertaald worden. Aan het eind van een traject beschik jij over een professioneel en uniek ontwerp dat jouw verhaal vertelt!

Klaar voor verandering?
Kies je pakket of neemt contact op voor een passende offerte. We beginnen met een kennismaking en brengen dan in kaart welke richting jij op wilt.